ÈXIT DEL MARIDATGE I DEGUSTACIÓ DE CARNS DE VEDELLA NATRUS A VINS & CO CATALONIA GOURMET BARCELONA

Gran èxit del primer maridatge i degustació a Vins&Co Catalonia Gourmet Barcelona amb les carns de vedella de Natrus, soci de Catalonia Gourmet.

 

Aquesta és la primera de moltes activitats que farem dels productes de Catalonia Gourmet. Et proposem experiències diferents al nou Espai del Vi i del Gourmet Català de Vins&Co Catalonia Gourmet Barcelona, la primera botiga de Catalonia Gourmet en associació amb Vins&Co, establiment de vins de referència del vi i cava català de petita producció.

 

Ubicada al carrer Aribau, 177 de Barcelona, l’establiment Vins&Co Catalonia Gourmet ofereix més de 400 referències de vins i caves de petita i mitjana producció, a més de 30 marques d’alimentació gurmet de Catalunya.

 

A l’espai es pot comprar amb l’assessorament d’experts, degustar, participar en tallers i sessions de maridatge, sempre al voltant dels productes dels socis del Clúster. Volem que la botiga es converteixi en un punt de referència per als consumidors que busquen el producte gastronòmic de qualitat català.

 

Ahir vam aprendre a cuinar l’hamburguesa de vedella Angus, les mandonguilles de porc duroc i un tataki de vedella Natrus amb parmentier de tòfona. Vam gaudir tastant els magnífics plats que va preparar el xef Juanjo Mestre. Tot maridat amb vins i caves triats especialment per un dels sumillers de la botiga.

 

 

Amb el suport de: 

 

Deixa un comentari

Required fields are marked *.


  • Catalonia Gourmet © 2021. Tots els drets reservats.
Top