TORRONS VICENS PRESENTA 6 TORRONS INÈDITS I CREATIUS A LA 29a FIRA DEL TORRÓ I LA XOCOLATA A LA PEDRA D’AGRAMUNT

Torrons Vicens ha liderat, un any més, la innovació en el sector torronaire a la Fira del Torró i la Xocolata a la Pedra d’Agramunt.

 

Durant dos dies, la capital del torró a Catalunya ha esdevingut el centre de la tradició torronaire i Torrons Vicens ho ha estat, a més a més, de la innovació i la consolidació d’un sector que cada cop es desestacionalitza més.

 

A l’espai central, el Pavelló Dolç, dedicat als mestres torronaires locals, s’hi van trobar novetats com el torró de vi, de pipes de carbassa, de xocolata amb xurros, de mel i llimona i de pastís ‘tatín’ amb poma caramelitzada.

 

Aquestes són les noves creacions que Torrons Vicens ha elaborat conjuntament amb el xef Albert Adrià. També ha presentat el Torró Història, inspirat en la recepta original de la Pastisseria Prats-Fatjó de Barcelona, on el mestre torronaire Àngel Velasco -pare- va entrar a treballar quan tenia 14 anys.

 

Segons Velasco, les novetats que han tingut més acceptació han estat el Torró Història i també el de pipes de carabassa, fet que l’ha sorprès perquè és lleugerament picant i “pensàvem que arribaria només a paladars més sibarites”.

 

Un dels moments més esperats per als assistents va ser quan Torrons Vicens va repartir entre els visitants les dos gegantines barres de torró, de 250 quilograms i vuit metres cadascuna, de dos de les novetats presentades aquest any: el torró Història i el torró de mel i llimona elaborat amb el xef Albert Adrià.

 

Fotografia: VICENS.COM

 

Deixa un comentari

Required fields are marked *.


  • Catalonia Gourmet © 2021. Tots els drets reservats.
Top