VINE AL MARIDATGE I DEGUSTACIÓ DE CARNS DE VEDELLA NATRUS A VINS & CO CATALONIA GOURMET BARCELONA

Dimarts, 17 d’Octubre de 19:30h a 21h, et proposem una experiència diferent al nou Espai del Vi i del Gourmet Català de VINS & CO CATALONIA GOURMET BARCELONA (C/ Aribau, 177 de Barcelona).

 

En Juanjo (el xef) i en Salvador (propietari de Natrus) vindran a presentar-te i cuinar-te els magnífics productes de vedella de NATRUS – Vedella de la Vall d’en Bas.

 

Serà la primera de moltes presentacions que farem dels productes de Catalonia Gourmet, i podràs aprendre a cuinar per després tastar els magnífics plats que prepararà el xef.

 

Un cop cuinats, maridaràs la degustació de productes de vedella amb vins i caves triats especialment per un dels sumillers de la botiga.

 

Vine a gaudir d’aquests fantàstics productes i de pas aprendre trucs de cuina per a poder gaudir-los després a casa amb la família i amics.

 

Preu de l’activitat: 20€ i t’emportaràs 2 hamburgueses ECO de vedella angus de regal.

 

Aquí pots fer la inscripció: goo.gl/DS382U

 

Text i fotografia: VINSANDCO.CAT

 

Amb el suport de: 

 

Deixa un comentari

Required fields are marked *.


  • Catalonia Gourmet © 2018. Tots els drets reservats.
Top