Dimarts, 17 d’Octubre de 19:30h a 21h, et proposem una experiència diferent al nou Espai del Vi i del Gourmet Català de VINS & CO CATALONIA GOURMET BARCELONA (C/ Aribau, 177 de Barcelona).
En Juanjo (el xef) i en Salvador (propietari de Natrus) vindran a presentar-te i cuinar-te els magnÃfics productes de vedella de NATRUS – Vedella de la Vall d’en Bas.
Serà la primera de moltes presentacions que farem dels productes de Catalonia Gourmet, i podrà s aprendre a cuinar per després tastar els magnÃfics plats que prepararà el xef.
Un cop cuinats, maridaràs la degustació de productes de vedella amb vins i caves triats especialment per un dels sumillers de la botiga.
Vine a gaudir d’aquests fantà stics productes i de pas aprendre trucs de cuina per a poder gaudir-los després a casa amb la famÃlia i amics.
Preu de l’activitat: 20€ i t’emportaràs 2 hamburgueses ECO de vedella angus de regal.
Â
Aquà pots fer la inscripció: goo.gl/DS382U
Text i fotografia: VINSANDCO.CAT
Amb el suport de:Â