VINE A LA FIRA DE L’OLI DE VENTALLÓ

Els amics d’Oli de Ventalló, organitzen aquest diumenge 1 d’Octubre, la Fira de l’Oli de Ventalló. Amb concurs d’allioli, demostracions i degustacions, actuacions musicals, tapes, vins, parades d’artesania i els millors olis d’oliva.

 

Ja pots consultar aquí el programa de la fira:

 

10h CUINEM AMB ESTRELLES. Masterclass de la cuina de l’oli d’oliva, salses, maceracions, cuina en cru i a baixa temperatura.

Impartit per Xavier Rodríguez i Omy Granada, tots dos amb sis anys d’experiència al Celler de Can Roca en el període en que ha sigut reconegut amb 3 Estrelles Michelin i millor restaurant del món. En Xavier era el cap de les partides de producció, carns i peix, i l’Omy era cap de la partida de postres. Actualment són co-fundadors de Folktruck, el seu projecte personal que ofereix alta gastronomia a preus populars.

 

Després del taller podreu degustar les seves propostes.

Durada: 1h 30min.

Preu especial fira: 12.50€

INSCRIPCIÓ PRÈVIA a info@oliventallo.com o trucant al 672627721

Places limitades

 

11h CONCURS D’ALL i OLI de VENTALLÓ

Cada concursant haurà de dur el seu morter i la mà de morter. L’organització en el moment de la inscripció donarà els ingredients: una cabeça d’alls i una mesura d’oli d’oliva verge extra Anna Sala Trull de Ventalló.

Es valorarà l’habilitat, la textura i la quantitat d’allioli que cada concursant pugui fer amb els mateixos recursos.

11:00h Recepció de participants i lliurament d’ingredients.

11:30h Inici de l’elaboració de l’allioli.

12:00h Lliurament de premis i degustació dels alliolis concursants amb pa de Tramuntana.

Durada: 1h 30 min.

Lloc: Parc de la Bassa de Ventalló

Inscripció a info@visitventallo.com o trucant al 672627721 i fins el moment abans de l’inici del concurs.

Preu: Gratuït.

 

10:30h Ball de bastons a la Plaça Major.

11:30h Actuació infantil a la Plaça Major amb El Pot Petit i la Melmelada Band.

12:00h Missa cantada amb la Coral de l’Orfeó de l’Empordà.

12:30h Cercavila

 

13:00h ALLIOLI GIRONA EXCEL·LENT

Demostració i degustació d’allioli amb l’oli d’oliva verge extra Serraferran, premiat amb el distintiu Girona Excel.lent 2016-2017. Tot seguit el degustarem amb pa de Tramuntana.

A càrrec de Rafel Guillot

Lloc: Parc de la Bassa de Ventalló

Durada: 1 hora

Preu: Gratuït

 

16h a 18h Al Molí d’Oli de Ventalló: tarda de portes obertes amb degustació d’oli d’oliva verge Anna Sala Trull de Ventalló i Serraferran DOP Oli de l’Empordà.

Lloc: Oli de Ventalló, carrer la Bassa, 20 – Ventalló.

Hora: 16h. a 18h

Preu: Gratuït

 

16h a 18h Al Celler Mas Ferran de Ventalló: tarda de portes obertes amb degustació dels vins de la Vinya del Camí de l’Escala.

Hora: 16h a 18h

Preu: Gratuït

 

17:00h Audició de sardanes a la Plaça Major amb la Cobla Principal de Cassà.

19:00h Concert i tot seguit ball de fi de festa al pavelló de Ventalló amb Boogie-Woogie.

20:00h Actuació musical de jazz a la Plaça Major a càrrec de Nico Martin Duo.

 

Text i fotografia: OLIVENTALLO.COM

 

Deixa un comentari

Required fields are marked *.


  • Catalonia Gourmet © 2018. Tots els drets reservats.
Top