RECEPTA: ARRÒS A BANDA DEL MOLÍ DE RAFELET

Avui, volem sorprendre’t amb aquest excel·lent arròs dels nostres amics de MOLÍ DE RAFELET, que formen part del Clúster Gourmet de Catalunya.

 

Necessitaràs

  • 400 gr. d’arròs Bomba o Marisma Moli de Rafelet
  • 400 gr. de rap
  • 1 cap de rap
  • 8 gambes
  • 8 llagostins
  • Musclos
  • 1 ceba
  • 4 tomàquets
  • 1 gotet d’oli
  • 3 grans d’all
  • llorer
  • farigola
  • julivert
  • safrà
  • sal i pebre

 

Preparació

  • Netejar els peixos, i tallar en porcions grans, deixant gambes i llagostins sense pelar.

 

  • Escalfar l’oli i ofegar la ceba picada. Quan estigui tova, afegir el tomàquet pelat i picat, i les herbes. Fer un sofregit amb tot això durant uns 5 minuts i abocar en una olla amb 2 litres d’aigua.

 

  • Afegir els caps dels peixos trossejades, sal i pebre, i coure-ho almenys 30 minuts.

 

  • Colar el brou i coure en ell, la resta del peix uns 15 o 20 minuts, afegint els alls picats amb el safrà. Aquest brou és la base que ens servirà després per fer l’arròs.

 

  • Treure per tant a una paella o una cassola de fang 4 gots de brou, afegir l’arròs Moli de Rafelet aiguamoll per fer-ho caldós o l’arròs Bomba per fer-ho sec i el marisc pelat, i les cloïsses, deixant-ho coure uns 14 minuts.

 

Aquesta i altres receptes, les trobaràs aquí: www.moliderafelet.com

 

Recepta i fotografia: MOLIDERAFELET.COM

 

Deixa un comentari

Required fields are marked *.


  • Catalonia Gourmet © 2018. Tots els drets reservats.
Top