SANT ANIOL, L’AIGUA AMB ESPERIT VOLCÀNIC

De l’interior d’una terra que la lava va crear fa milers d’anys neix l’aigua Sant Aniol, l’única d’origen volcànic de Catalunya. Sorgida del Parc Natural de la Zona Volcànica de la Garrotxa, l’aigua Sant Aniol troba en el seu origen la seva singularitat, materialitzada no només en la seva composició i propietats úniques, sinó també en un caràcter diferenciat: l’Esperit Volcànic.

 

Hereva de l’energia i la potència dels volcans, Sant Aniol és intensitat i superació, un reflex de la força de la natura i del pas del temps que l’ha fet néixer. És insòlita i impredictible. Una aigua volcànica per a persones amb Esperit Volcànic: perseverants, dinàmiques i lluitadores, persones amb punts de vista diferents que no oculten, sinó que proclamen i defensen.

 

És apta per l’alimentació infantil, ja que per tal d’evitar una sobrecàrrega de sodi en menors d’1 any, és desitjable que l’aigua contingui menys de 20 mg/l de sodi. És per això que, Sant Aniol, degut al seu contingut baix en sodi (6,8mg/l), és apta per a la preparació d’aliments infantils.

 

També té una òptima composició en minerals fruit del seu filtratge natural a través de les capes de roca volcànica. Una aigua equilibrada per a tota la família.

 

L’origen de Sant Aniol, al Parc Natural de la Zona volcànica de la Garrotxa, confereix a l’aigua una composició única. El seu contingut en calci és bo per a totes les edats i necessari pel bon funcionament del cor, dels músculs i per reforçar l’estructura òssia.

 

Qualsevol activitat física té com a conseqüència la pèrdua d’aigua i de minerals, i per això la hidratació durant la pràctica d’esport és essencial. L’aportació d’aigua és prioritària abans, durant i després de la realització d’una activitat física, i la composició de Sant Aniol, rica en minerals, la fa idònia per al consum dels esportistes.

 

Text i fotografia: SANTANIOL.COM

 

Deixa un comentari

Required fields are marked *.


  • Catalonia Gourmet © 2021. Tots els drets reservats.
Top