Avui, volem fer-te arribar aquesta dolça i senzilla recepta dels nostres amics de xocolates KONGOH, que formen part del Clúster Gourmet de Catalunya.
Â
Necessitarà s…Â
- 250 gr. de xocolata negra de fondre
- 225 gr. de mantega
- 200 gr. d’ou (4 unitats)
- 225 gr. de sucre
- 40 gr. de farina
- 100 gr. de nous trossejades
Preparació:
- Posar en un cassó aigua i portar a ebullició. Quan bulli, posar un bol a manera de bany maria i fondre la xocolata amb la mantega.
- Amb unes varetes, muntar el sucre amb els ous. Afegir la farina i amalgamar fins que quedi una textura fina, sense grumolls.
- Afegir la xocolata Kongoh amb la mantega fosos i amalgamamos fins a deixar lligada la massa.
- Amb una espà tula barregem les nous.
- Posar al forn uns 30/40 minuts amb el forn prèviament calent 180º.
- Amb l’ajuda d’una broqueta de fusta punxarem per assegurar-nos que per dins no està cru.
- Deixar refredar a temperatura ambient i quan estigui fred enfilmar sense treure del motlle i refredar a la nevera fins que quedi compacte.
- Un cop compacte, estarà a punt per tallar.
Per menjar-ho, treure de la nevera 10 minuts abans perquè agafi la textura adequada.
Recepta i fotografia: KONGOHCHOCOLATES.COM