RECEPTA: BROWNIE DE XOCOLATA

Avui, volem fer-te arribar aquesta dolça i senzilla recepta dels nostres amics de xocolates KONGOH, que formen part del Clúster Gourmet de Catalunya.

 

Necessitaràs… 

  • 250 gr. de xocolata negra de fondre
  • 225 gr. de mantega
  • 200 gr. d’ou (4 unitats)
  • 225 gr. de sucre
  • 40 gr. de farina
  • 100 gr. de nous trossejades

 

Preparació:

  • Posar en un cassó aigua i portar a ebullició. Quan bulli, posar un bol a manera de bany maria i fondre la xocolata amb la mantega.

 

  • Amb unes varetes, muntar el sucre amb els ous. Afegir la farina i amalgamar fins que quedi una textura fina, sense grumolls.

 

  • Afegir la xocolata Kongoh amb la mantega fosos i amalgamamos fins a deixar lligada la massa.

 

  • Amb una espàtula barregem les nous.

 

  • Posar al forn uns 30/40 minuts amb el forn prèviament calent 180º.

 

  • Amb l’ajuda d’una broqueta de fusta punxarem per assegurar-nos que per dins no està cru.

 

  • Deixar refredar a temperatura ambient i quan estigui fred enfilmar sense treure del motlle i refredar a la nevera fins que quedi compacte.

 

  • Un cop compacte, estarà a punt per tallar.

 

Per menjar-ho, treure de la nevera 10 minuts abans perquè agafi la textura adequada.

 

Recepta i fotografia: KONGOHCHOCOLATES.COM

 

Deixa un comentari

Required fields are marked *.


  • Catalonia Gourmet © 2018. Tots els drets reservats.
Top