VIU UNA EXPERIÈNCIA ÚNICA AL BELL MIG DE L’EMPORDÀ

L’oli d’oliva és el suc natural del fruit de l’olivera. A Serraferran es dediquen a l’elaboració i producció d’olis d’oliva Verge Extra amb la producció d’olives dels olivers del mas Ferran de Ventalló (DOP Oli de l’Empordà).

 

Anima’t a visitar el seu molí d’oli i petit celler, i a endinsar-te a les seves oliveres per conèixer tots els seus secrets i gaudir-ne amb tots els sentits.

 

Passejaràs entre exemplars mil·lenaris i paratges de gran bellesa per acabar amb un tast d’oli d’oliva, degustant els productes més típics de la terra o participant en algun dels seus tallers.

 

També tens la opció de passejar, en bici solidària, pels camins de l’Empordà, gaudint del meravellós paisatge i aprendre amb els tallers que ens proposen.

 

Tot acompanyat per una deliciosa degustació de gastronomia mediterrània amb matèries primeres km0. De l’olivar a taula: Menú degustació de l’oli d’oliva al Restaurant “La Bassa”.

 

En aquests dos links trobaràs tota la informació: goo.gl/JGsFC1 goo.gl/WV8FwR

 

Cal fer reserva prèvia? Sí, mitjançant aquest telèfon 972 79 30 76 o l’adreça electrònica visit@oliventallo.com.

 

Text i fotografia: OLIVENTALLO.COM

 

Deixa un comentari

Required fields are marked *.


  • Catalonia Gourmet © 2018. Tots els drets reservats.
Top