L’oli d’oliva és el suc natural del fruit de l’olivera. A Serraferran es dediquen a l’elaboració i producció d’olis d’oliva Verge Extra amb la producció d’olives dels olivers del mas Ferran de Ventalló (DOP Oli de l’Empordà).
Anima’t a visitar el seu molí d’oli i petit celler, i a endinsar-te a les seves oliveres per conèixer tots els seus secrets i gaudir-ne amb tots els sentits.
Passejaràs entre exemplars mil·lenaris i paratges de gran bellesa per acabar amb un tast d’oli d’oliva, degustant els productes més típics de la terra o participant en algun dels seus tallers.
També tens la opció de passejar, en bici solidària, pels camins de l’Empordà, gaudint del meravellós paisatge i aprendre amb els tallers que ens proposen.
Tot acompanyat per una deliciosa degustació de gastronomia mediterrània amb matèries primeres km0. De l’olivar a taula: Menú degustació de l’oli d’oliva al Restaurant “La Bassa”.
En aquests dos links trobaràs tota la informació: goo.gl/JGsFC1 goo.gl/WV8FwR
Cal fer reserva prèvia? Sí, mitjançant aquest telèfon 972 79 30 76 o l’adreça electrònica visit@oliventallo.com.
Text i fotografia: OLIVENTALLO.COM