RECEPTA: CANAPÈ DE CODONYAT VALLISER AMB PERNIL I FORMATGE

Avui, volem fer-te arribar aquesta deliciosa i senzilla recepta dels nostres amics de VALLISER. Un aperitiu ideal per sorprendre als teus convidats aquest estiu.

 

Necessitaràs

  • 4 llesques de pa
  • 1 tall finet de codonyat Valliser
  • 2 talls de pernil salat
  • 2 talls de formatge tendre
  • Tomàquet per sucar el pa
  • Oli d’oliva

 

Preparació:

  • Tallem el pernil i el formatge per la meitat, i els enrotllem sobre si mateixos.

 

  • Tallem en quatre parts iguals el codonyat per tal que quedi de la mateixa mesura que la de la llesca de pa.

 

  • Suquem el tomàquet al pa i li afegim una mica d’oli d’oliva per tal de ressaltar més el sabor de la resta d’ingredients. Després, col·locar una porció de codonyat per sobre.

 

  • A continuació, posarem el rollet de pernil i de formatge sobre el codonyat. I ja tindrem llest el nostre canapè.

 

Aquesta i moltes més receptes, les trobaràs aquí: www.valliser.com

 

Recepta i fotografia: VALLISER.COM

 

  • Catalonia Gourmet © 2018. Tots els drets reservats.
Top