BLAI PERIS I LA IMPORTÀNCIA DE CUIDAR L’ALIMENTACIÓ

Cada dia són més les persones interessades i preocupades per cuidar la seva alimentació, per tenir cura de la salut a través d’ella. Ingredients, tipus de cultiu, tractaments aplicats als aliments i origen, són moltes les respostes que busquem i de vegades és difícil trobar-les en un simple etiquetatge i directament cal preguntar al venedor o el productor.

 

Hi ha molts tipus de dieta, variades formes d’alimentar-se, i gràcies a les noves tecnologies, les xarxes socials, és força senzill poder informar-se i dur a terme aquella que millor encaixi amb la nostra filosofia de vida o amb les nostres necessitats de salut.

 

A Blai Peris es prenen molt seriosament el procés de tractat dels seus productes, i procuren que sigui el més natural i menys químic possible. És per això que els seus aliments són aptes per vegans, fins i tot per a persones que s’alimenten a la manera crudivegana o corrent raw food.

 

Si tens cura del que menges, vigila l’origen i el tractat que s’atorga als aliments, ja que no totes les marques disposen de productes que s’adaptin a les nostres necessitats.

 

Text i fotografia: BLAIPERIS.ES

 

 

  • Catalonia Gourmet © 2021. Tots els drets reservats.
Top