RECEPTA: SOPA DE TOMÀQUET AMB LLONGANISSA TRUFADA DE CASA RIERA ORDEIX

Avui, volem fer-te arribar aquesta refrescant i senzilla recepta dels nostres amics de CASA RIERA ORDEIX. Ideal per prendre en aquests dies de calor.

 

Necessitaràs

  • Llesques de pa del dia abans
  • Tomàquet madur però ferm
  • Llonganissa trufada
  • Uns grans d’all
  • Oli d’oliva
  • Sal i pebre

 

Preparació:

  • Per començar es renten els tomàquets, es tallen a trossos i es posen en un recipient per poder triturar.

 

  • S’hi afegeix un raig generós d’oli d’oliva, sal i pebre i una molla de pa remullada. Es tritura tot amb una batedora, rectifiquem de sal i pebre i el passem pel colador xinès per deixar-lo ben fi i ja el podem reservar a la nevera per servir-lo ben fresc.

 

Preparació oli amb perfum suau d’all:

  • Agafem un tupí, hi posem l’oli i una dent d’all que confiti a foc molt suau per perfumar-lo.

 

  • Tot seguit preparem uns dauets de pa, els pintem amb l’oli i els posem al forn a 180º uns minuts a torrar.

 

  • Mentrestant fem uns bastonets amb la llonganissa trufada i ja podem emplatar. Primer posem en un bol la sopa de tomàquet, al damunt posem els crostonets de pa i els bastonets de llonganissa trufada.

 

Aquesta i moltes més receptes, les trobaràs al web de CASA RIERA ORDEIX: www.casarieraordeix.com

Recepta i fotografia: CASARIERAORDEIX.COM

 

  • Catalonia Gourmet © 2018. Tots els drets reservats.
Top