Avui, volem fer-te arribar aquesta refrescant i senzilla recepta dels nostres amics de CASA RIERA ORDEIX. Ideal per prendre en aquests dies de calor.
Necessitarà s…
- Llesques de pa del dia abans
- Tomà quet madur però ferm
- Llonganissa trufada
- Uns grans d’all
- Oli d’oliva
- Sal i pebre
Â
Preparació:
- Per començar es renten els tomà quets, es tallen a trossos i es posen en un recipient per poder triturar.
- S’hi afegeix un raig generós d’oli d’oliva, sal i pebre i una molla de pa remullada. Es tritura tot amb una batedora, rectifiquem de sal i pebre i el passem pel colador xinès per deixar-lo ben fi i ja el podem reservar a la nevera per servir-lo ben fresc.
Preparació oli amb perfum suau d’all:
- Agafem un tupÃ, hi posem l’oli i una dent d’all que confiti a foc molt suau per perfumar-lo.
- Tot seguit preparem uns dauets de pa, els pintem amb l’oli i els posem al forn a 180º uns minuts a torrar.
- Mentrestant fem uns bastonets amb la llonganissa trufada i ja podem emplatar. Primer posem en un bol la sopa de tomà quet, al damunt posem els crostonets de pa i els bastonets de llonganissa trufada.
Aquesta i moltes més receptes, les trobaràs al web de CASA RIERA ORDEIX: www.casarieraordeix.com
Recepta i fotografia: CASARIERAORDEIX.COM