COM CONSERVAR ELS OUS AMB LA MÀXIMA FRESCOR?

Sabies que un ou es considera fresc fins a 28 dies després de la posta si ha estat ben conservat? En ser un aliment tan nutritiu i tan fresc, s’ha de conservar correctament, sense canvis tèrmics bruscos i guardar sempre a la nevera després de la compra.

 

A Liderou es preocupen per fer arribar un aliment deliciós, sa i segur, i per a això apliquen el Model Europeu de Producció, que és garantia de màxima frescor i qualitat. Però és responsabilitat de tots els consumidors i dels professionals de la restauració mantenir aquesta qualitat i frescor durant la seva conservació i preparació.

 

Per això et recomanem seguir aquests senzills consells:

En el transport

  • De la botiga a la teva llar, evita els canvis bruscos de temperatura.

 

A la nevera

  • Conserva’ls a la nevera. No és convenient mantenir-los a temperatura ambient, al costat de fonts de calor o a llocs exposats al sol.

 

  • Treu-los de la nevera just abans d’utilitzar-los.

 

A la cuina 

  • No rentis els ous abans de guardar-los a la nevera, encara que és convenient fer-ho (amb aigua només) just abans de la seva preparació.

 

  • No separis les clares dels rovells amb la pròpia closca de l’ou; hi ha separadors de rovell i clara per facilitar aquest procés.

 

  • Evita trencar l’ou directament a a la vora dels recipients on els vagis a batre o que continguin altres aliments.

 

  • Un cop trencat, has de cuinar o consumir l’ou el més aviat possible.

 

Text i fotografia: LIDEROU.COM

 

  • Catalonia Gourmet © 2018. Tots els drets reservats.
Top