TORRONS VICENS CONTINUA INNOVANT PER DESESTACIONALITZAR EL TORRÓ

De la tradició torronera de Torrons Vicens neix Vicens Sport, una nova línia de productes concebuts per facilitar el consum requerit de nutrients i calories en l’activitat diària i esportiva.

 

Torrons Vicens innova una vegada més, a fi de desestacionalitzar el torró, llançant aquesta nova gamma de productes altament saludables que s’adapten a l’estil de vida actual i pensats per als esportistes.

 

Els torrons de Vicens Sport estan elaborats amb productes naturals, de primera qualitat, ecològics i procedents d’una agricultura de proximitat.

Tradició i qualitat són la base del saber fer de Torrons Vicens, que des de 1775 selecciona els millors ingredients naturals per elaborar de forma artesanal un producte saludable i de gran qualitat.

 

En el seu procés constant d’innovació, Torrons Vicens llança una nova gamma de torrons saludables que aporten les calories i els nutrients necessaris per a l’activitat diària i esportiva, com una font d’energia natural. Així neix Torrons Vicens Sport, una línia enfocada als esportistes.

 

La nova línia torrons Vicens Sport té com a ingredient principal, en les seves cinc versions, l’ametlla, en una proporció del 70%. Els altres dos ingredients són la mel i el sucre, tots ells procedents de cultius sostenibles ecològics. Aquests ingredients es treballen de forma artesanal i es combinen de tal manera que es converteixen en una font d’energia de llarga durada, cardiosaludable i antioxidant.

 

Torrons Vicens impulsa actualment la plantació d’ametllers en camps propis com en els d’agricultors de la zona (Ametlles Vicens) incentivant així el cultiu de proximitat i garantint-se la qualitat, la sostenibilitat i l‘autoabastiment.

 

Aquí trobaràs tota la informació: www.vicens-sport.comText i fotografies: VICENS-SPORT.COM

 

  • Catalonia Gourmet © 2021. Tots els drets reservats.
Top