CATALONIA GOURMET PROTAGONISTA AL SUPLEMENT GOURMETS DE “EL PERIÓDICO”

El “Suplement Gourmets” de El Periódico es fa ressò de tota la feina i activitats que desenvolupem al llarg de l’any des del Clúster Gourmet de Catalunya.

 

Amb una facturació agregada de 387 milions d’euros, a Catalonia Gourmet representem prop del 50% de la facturació total del sector (estimada en 800 milions d’euros). Som una família de 50 entitats, entre les quals hi ha elaboradors de productes i representants de la resta de la cadena de valor.

 

Treballem conjuntament per identificar els reptes del sector i desenvolupar estratègies que ens permetin afrontar millor aquests desafiaments.

 

Per al nostre sector, un dels reptes principals és fer un producte de qualitat amb un valor afegit diferenciat i que sigui percebut per un consumidor cada vegada més exigent, més ben informat i que busca en el que compra una història, un origen.

 

Actualment, dins dels projectes de promoció del Clúster, hem posat en marxa el nostre Blog “Catalonia Gourmet Market”: www.blog.cataloniagourmetmarket.cat.

 

Descobriràs consells gastronòmics, visites turístiques i culinàries i un ampli ventall de productes gourmet del territori català.

 

Alguns d’aquests aliments són: les millors varietats catalanes de fruits secs ecològics de Paño Fruits, o un clàssic com són les Coques de Perafita del Forn Franquesa.

 

També l’aigua d’esperit volcànic de Sant Aniol, les catànies i la xocolata feta a casa de Bombons Cudié, i la textura, l’aroma i el gust de Patates Torres.

 

Text i fotografia: SUPLEMENT GOURMETS “EL PERIÓDICO”

 

  • Catalonia Gourmet © 2021. Tots els drets reservats.
Top