RECEPTA: GALETES DE GINGEBRE AMB MELMELADA DE PINYA AMB VAINILLA DE LA FAGEDA

Avui, volem fer-te arribar aquesta dolça i senzilla recepta dels nostres amics de LA FAGEDA. Ideal per agafar forces i passar tot el dia amb energies.

 

Necessitaràs(per a 4 persones)

  • 100 gr de mantega a temperatura ambient
  • 1 rovell d’ou
  • 132 gr de farina de rebosteria
  • 23 gr de gingebre confitat
  • 25 gr de sucre llustre
  • Melmelada de pinya amb vainilla de La Fageda

 

Es posa la mantega a la batedora amb l’estri de la pala i es remena fins a obtenir una crema fina i suau.

 

S’hi afegeix el rovell i es bat. Finalment, s’hi incorpora el gingebre, ben picat i la farina, i es barreja fins que tot quedi perfectament lligat.

 

S’estén la massa amb ajuda d’un corró i es deixa amb un gruix d’1 cm. Es guarda la massa a la nevera durant 1 hora. Passada aquesta estona, es tallen les galetes amb el motlle que s’hagi escollit i s’enfornen 10 minuts a 180º.

 

Quan estiguin completament fredes, es farceixen amb la melmelada i es decora amb encenalls de xocolata.

 

Aquesta i moltes més receptes, les trobaràs al web de LA FAGEDA: www.fageda.com

Recepta i fotografia: FAGEDA.COM

 

  • Catalonia Gourmet © 2018. Tots els drets reservats.
Top