MARIDATGE GOURMET: TEULA DE COCO DE GALETES TRIAS AMB MATÓ, ANXOVES I OLIVADA

Aquesta setmana, volem sorprendre’t amb un excel·lent maridatge gourmet dels nostres amics de GALETES TRIAS, que formen part del Clúster Gourmet de Catalunya.

 

Necessitaràs

  • Galetes de coco
  • Mató de vaca
  • Filet d’anxova amb oli d’oliva
  • Olivada

 

Es tracta d’un maridatge molt mediterrani amb contrast tropical del coco. Aquest combina perfectament amb productes salats. Es busca un maridatge amb personalitat, de la terra. És excel·lent el contrast de l’anxova i l’olivada amb el mató.

 

El toc làctic contrasta molt bé amb el toc salat de l’anxova. Finalment, l’olivada ens donarà aquest toc mediterrani. Una harmonia perfecta que no et deixarà indiferent.

 

Aquest i molts més maridatges, els trobaràs al web de GALETES TRIAS: www.triasbiscuits.com

  • Catalonia Gourmet © 2018. Tots els drets reservats.
Top