JUST FOR CHEESE DE CAN BECH

Can Bech va obrir les portes del seu restaurant l’any 1981 de mans de la família Bech. Un dels plats més famosos era el “recuit de drap” amb figues de l’Empordà, postres típiques elaborades amb formatge fresc de llet d’ovella amb figues confitades. L’èxit de les figues confitades va ser tal, que la família Bech va començar a conservant-lo en pots de vidre per vendre-ho als seus clients.

 

Aquest producte va tenir tant èxit que va començar a vendre a la resta del territori català i espanyol i fins i tot en alguns països d’Europa. La línia de productes va començar a créixer introduint conserves de fruita, gelees, chutneys i salses. Cada any Can Bech llança nous productes per satisfer els seus clients.

 

Can Bech ha creat aquesta nova línia de cinc salses dolces, 100% naturals, pensant el maridatge perfecte per a cada família de formatges. Han seleccionat els fruits secs i les espècies més exclusives, important-les des dels cinc continents, per aconseguir el gust perfecte que acompanya els formatges frescos, d’escorça florida o rentada, formatges de pasta dura i blaus.

 

Ens ofereixen:

  • La salsa dolça de figues negres amb nous de macadàmia d’Austràlia i pebre de Jamaica.
  • La salsa dolça gelificada de gerds amb pètals de rosa i pebre de Sichuan.
  • Salsa dolça de préssec amb albercoc, baies de Goji i cardamono de Guatemala.
  • Salsa dolça de daus de poma Golden caramel·litzada amb festucs tendres de Turquia i canyella de Sri Lanka.
  • Salsa dolça de raïm negre amb ametlles laminades de Mallorca.

 

Una experiència per al paladar, un viatge dels sentits, un maridatge diví.

Text i fotografia: CANBECH.COM

  • Catalonia Gourmet © 2021. Tots els drets reservats.
Top