GRAN ÈXIT DE LA FIRA DE PRODUCTES GOURMET A JEAN LEON

El passat dissabte, Jean Leon va acollir al seu celler un total de 13 elaboradors de productes gourmet catalans: Formatges Betara, Espiga Blanca, Blai Peris, Mi&Cu Gourmet, Carlit, Natrus, Casa Riera Ordeix, Cudié, Sant Aniol, Donum Deus, Torres, Erre de Vic i Galetes Trias, tots ells integrants del Clúster de Catalonia Gourmet, per celebrar la seva primera fira enogastronòmica.

 

Embotits i formatges ecològics, trinxat de la Cerdanya, patés i olivades, torradetes de bonítol o anxova amb oli Torres, hamburgueses naturals cuites al moment, xips vegetals o dolços delicatessen com bombons i galetes van ser alguns dels productes que, al costat de la gamma de vins Jean Leon, van poder degustar i comprar els assistents a la fira.

 

En total, unes 150 persones es van acostar al Centre de Visites de Jean Leon per gaudir d’aquesta experiència.

 

Activitats com aquesta no només permeten reforçar la visibilitat de marca i la gran oferta d’experiències enoturístiques que ofereixen des del celler, sinó que responen a la seva voluntat de donar suport als productes de qualitat i proximitat, vinculant una vegada més el món vinícola amb la gastronomia.

 

Des de Catalonia Gourmet, agraïm la participació a tots els elaboradors i als assistents que han fet possible que aquesta activitat fos un èxit.

 

  • Catalonia Gourmet © 2021. Tots els drets reservats.
Top