EL XEF SERGI DE MEIÀ S’UNEIX A CATALONIA GOURMET PER A LA PROMOCIÓ DEL PRODUCTE CATALÀ DE QUALITAT

El passat 25 de Maig, en una sessió batejada com a “Jam Session”, el xef Sergi de Meià va cuinar, a les instal·lacions del CETT (Escola d’Hoteleria i Gastronomia), delicioses i espectaculars propostes gourmet amb els diferents productes que formen part de la família del Clúster Gourmet de Catalunya. En breu, us donarem a conèixer tots els detalls i les receptes by Sergi de Meià.

En un molt bon ambient, entre amics, va anar sorgint la inspiració de Sergi de Meià, el que va fer que la sessió fos molt participativa entre els diferents integrants del Clúster.

En un moment, el xef va aconseguir la unió perfecta entre cuina i producte creant diferents línies de maridatges amb packs de productes com poden ser: el Pack Turístic, el Pack Relax o el Pack Sempre Gourmet entre molts altres.

Oferint un producte local i de qualitat, volem ajudar al nostre públic a cuinar bons plats, sans i ràpids, per quan obriu la nevera pugueu cuinar un bon àpat en un moment, involucrant a la família en el món de la cuina.

  • Catalonia Gourmet © 2021. Tots els drets reservats.
Top