RECEPTA: AMANIDA DE DAUS I OUS DE SALMÓ, PINYA I FRUITS SECS

Cada setmana, volem fer-te arribar delicioses receptes elaborades amb els productes de les diferents marques que formen part del Clúster gourmet de Catalunya. Avui, els amics de BENFUMAT t’ajuden a preparar aquesta refrescant amanida combinant els seus daus de salmó amb altres ingredients.

Per l’amanida necessitaràs…

  • 400 gr de daus de llom de salmó nature o de sèsam BENFUMAT.
  • 1 pot d’ous de salmó.

  • Brots verds.

  • 200 gr de pinya a daus.

  • 1 aranja petit.

  • 4 nous de macadàmia.

  • Torrades
  • Ratlladura d’una llimona. 
  • 1 cullerada sopera de polpa de mango. 
  • 1 cullerada sopera de polpa de fruita de la passió. 
  • 1 cullerada sopera de sucre bru. 
  • 1 cullerada sopera de suc de llimona. 
  • 3 cullerades soperes d’oli d’oliva suau. 
  • Pebre
  • Germinats

Preparació:

  1. Tallar la pinya en petits daus.

  2. Tallar l’aranja a grills i reservar

Per a la vinagreta:

  1. Introduir les polpes de fruites, el sucre i el suc de llimona. Batre fins a obtenir una barreja homogènia, afegir l’oli d’oliva a poc a poc sense deixar de batre, fins arribar a emulsionar. 
  1. En un recipient afegir els brots, el salmó, la pinya, l’aranja i les nous de macadàmia. Amanir al gust, servir, decorar amb torrades, ratlladures de cítrics, ous de salmó i germinats.

Aquesta i moltes més receptes, les trobaràs al web de BENFUMAT: www.benfumat.com

Recepta i fotografia: BENFUMAT.COM

  • Catalonia Gourmet © 2018. Tots els drets reservats.
Top