A CATALONIA GOURMET MARKET TROBARÀS PROPOSTES GOURMET PER A CADA OCASIÓ

De la mà de les empreses més gourmet de Catalunya, volem fer-te arribar totes les novetats del sector gourmet català, compartint una experiència gastronòmica diferent, on trobaràs solucions gourmet per a cada ocasió.

T’informarem del llançament de nous productes, activitats i notícies de les diferents marques. T’ajudarem a sorprendre als teus convidats amb originals i delicioses receptes, espectaculars maridatges i al·lucinants packs que podreu comprar a la Nova Botiga amb un gran ventall de productes catalans gourmet.

Volem convertir-te en un autèntic xef pels teus convidats. Què et semblaria cuinar dos exquisits plats amb productes de diferents marques de Catalonia Gourmet?

De primer, botifarra d’ou amb patata, ceba, tòfona, ruca i maionesa de tòfona.

Seguit d’un remenat d’ous amb llobarro fumat, avellanes torrades i pa de sègol.

Cada setmana et decobrirem novetats de productes i novetats de les diferents marques com són:

Kongoh, Salgot, Feliubadaló, Galetes Trias, Erre de Vic, Molí de Pomerí, Benfumat, Cudié, Molí Duran, Torrons i Mel Alemany, Carlit, Clos Figueras, Betara, Cerveses Almogàver, Casa Riera Ordeix, Snackíssimo, Elixire, Natrus, Molí de Rafelet, Acipenser, l’Oli del Mar, Serraferran, Sant Aniol, Mas Gourmets, Can Pork, Coques de Perafita, Espiga Blanca, La Fageda, Smart Food Innovation, Torrons Vicens, Butipà, Universitat de Vic, El Pastoret de la Segarra, Blai Peris, Torres Import, Jean Leon, 7 Magnífics, CETT, Can Bech, Castell de Sant Antoni, Neules Sant Tirs, Juvé & Camps, Liderou, Mi&Cu Gourmet, Paño Fruits, La Granja, Fruita Blanch, Revista Cuina, Patates Torres, Donum Deus, Valliser i Delishop.

Solucions gourmet per a cada ocasió especial!

Deixa un comentari

Required fields are marked *.


  • Catalonia Gourmet © 2021. Tots els drets reservats.
Top